Weboldal címe
Horányi Csaba és Pirók Panka oldala
Weboldal címe
Horányi Csaba és Pirók Panka oldala
Weboldal címe
Horányi Csaba és Pirók Panka oldala
Fejlesztés alatt áll...
AKTUÁLIS
Weboldal címe
Horányi Csaba és Pirók Panka oldala

NÉPTÁNCTANFOLYAMOK FELNŐTTEKNEK

Fiatalos lendülettel olyan magyar néptáncokat oktatunk, melyeket a mai táncházakban a leginkább kedvelnek, zenéjüket mindig húzzák. Bármely korosztály érdeklődését szívesen várjuk akár teljesen kezdők, akár olyanok, akik a néptánccal már korábban kapcsolatba kerültek, alapszintű tudással rendelkeznek.

Tanítványainknak olyan tudást szeretnénk átadni - férfi- és páros táncok, valamint technikai gyakorlatok segítségével -, hogy magabiztosan állhassanak fel egy-egy közkedvelt táncházban és kedvüket leljék a néptáncban.

Célunk és hivatásunk, hogy nagyobb körben elterjesszük és megszerettessük saját kultúránk e csodás műfaját valamint az, hogy aktív művelőket adhassunk ki kezeink közül.

​PÉNTEKI TANFOLYAM:

Széki páros táncok
19:30 – 21:30

FB esemény

​VASÁRNAPI TANFOLYAMOK:

  • "A" tanfolyam:

Feketelaki táncok
16:45 - 18:45

  • "B" tanfolyam:

Kalotaszegi magyar és román táncok
19:00 - 21:00

FB esemény

Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ

Vasárnapi tanfolyamainkon másfél óra páros tánc, fél óra férfitánc illetve forgástechnika tanítás van.
A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges!


HÖCÖGŐ NÉPTÁNCEGYÜTTES

2017 októberétől újból művészeti vezetői feladatokat látunk el, immár a Höcögő Néptáncegyüttesben, Zsámbékon. Megtiszteltetés, hogy ezt a nagy múltú, 1988-ban alapított együttest irányíthatjuk, bízunk a hosszútávú együttműködésben ezzel a lelkes, ügyes csapattal. Első közös célkitűzésünk, hogy a minden évben megrendezett, idén december 16-án tartandó karácsonyi műsort létrehozzuk és sikeresen szerepeljünk.