Fontolgatod, hogy meglátogasd valamelyik oktatásunkat, legyen az néptánctanfolyam, rövid kurzus vagy jó{g}anépi? Ha még nem jártál nálunk, olvasd el a következő tippeket és nem érhet meglepetés! Várunk szeretettel Téged is!

 1. Tájékozódj a választott oktatásról
  Ha sikerült kiválasztani, hogy melyik oktatásunkra jönnél, picit olvass utána weboldalunkon, hogy megismerd a részleteket. Így kiderítheted például, hogy mi az az „ínyenc” egynapos, mire jó a jó{g}anépi vagy, hogy meddig tart és mi a táncanyag egy adott tanfolyamunkon.
 2. Olvasd el Működési Irányelveinket
  Rövid szabályzatunkban összefoglaltuk, hogy mikhez kell alkalmazkodni ahhoz, hogy az oktatásaink és a hozzájuk szükséges ügyintézés rendben és gördülékenyen működjön. A jó hangulat akkor garantált, ha az adminisztráció gyors és pontos, az oktatáson pedig hatékonyan tudunk fejlődni. Épp ezért úgy gondoljuk, hogy irányelveink betartása mindannyiunk érdeke. Olvasd el Te is!
 3. Jelentkezz az oktatásra nálunk!
  Ha a fenti két pont teljesült, nincs más hátra, mint írni nekünk vagy felhívni minket. Jelentkezésedre kapott válaszunkból minden további információhoz hozzájuthatsz. Teljeskörű tájékoztatást adunk és egyben beregisztrálunk az adott oktatás jelentkezői/résztvevői közé. Várjuk, hogy keress minket! 🙂
 4. Készítsd össze a felszerelést!
  Ha közeleg az oktatás időpontja kezdd el bepakolni, beszerezni a megfelelő felszerelést. Ha hosszú távra tervezel, vegyél egy kényelmes táncos cipőt, pörgős szoknyát, esetleg jógamatracot. Ha kérdésed van, mit hol érdemes megvásárolni, fordulj hozzánk bátran!
 5. Érkezz előbb!
  Fontos, hogy az oktatás előtt 15-20 perccel előbb a helyszínre érkezz, hogy a szükséges adminisztrálást megtegyük és legyen idő átöltözni, fizikailag és fejben is átszellemülni. Az órákat pontosan kezdjük.
 6. Légy nyitott, lelkes és vidám!
  Az első nálunk töltött órán talán még megszeppent leszel az új környezet, a sok új ember és a még ismeretlen táncműfaj miatt. De hidd el, ha nyitottan állsz az új kihívások elé, a kezdeti izgatottság örömteli várakozásba fordul majd. Mi minden energiánkkal és tapasztalatunkkal azon leszünk, hogy hamar jó hangulatot teremtsünk, a tanuláshoz biztonságos közeget alakítsunk ki és a sok idegen emberből egy baráti társaságot varázsoljunk. 🙂
 7. Pihend ki!
  Tanfolyamainkon az első pár alkalom a legfárasztóbb, hiszen minden új, az emberek, a táncanyag, a tanítási stílus, a helyszín, stb. Az egy- kétnapos rövid kurzusokon pedig a tánccal töltött hosszú órák lesznek kimerítőek. Ne feledd el megjutalmazni magad egy kis pihenéssel, a kitartó, szorgalmas gyakorlásért! 😉

+ 1. Mesélj róla!
Ha jól érezted magad nálunk, esetleg már rendszeres látogatója vagy oktatásainknak, vidd hírünket ismerőseid, barátaid körében is! Mi hiszünk abban, hogy a személyes ajánlás a legnagyobb érték és igyekszünk erre rászolgálni. Ha pedig bármely közösségi médiafelületen posztolnál velünk kapcsolatos élményeidről, ne felejts el megemlíteni minket, az Intenzív Néptáncot!

Szerző: Horányi-Pirók Panka és Horányi Csaba

Vissza a cikkekhez

Oszd meg másokkal is

Tetszik, amit csinálunk?

Ha szívesen részt vennél oktatásainkon, vagy szeretnél együttműködni velünk valamelyik szolgáltatásunk kapcsán, esetleg kérdésed merült fel, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! Hívásod, leveled várjuk szeretettel!

Vedd fel velünk a kapcsolatot