Néptáncegyüttesek művészeti vezetése Horányi Csabával és Horányi-Pirók Pankával – Intenzív Néptánc

Együttes művészeti vezetése

Együttes művészeti vezetése

2015-től 2017-ig a keszegi Kincskereső Néptáncegyüttes, majd 2017-től 2022-ig a zsámbéki Höcögő Néptáncegyüttes művészeti vezetőiként tevékenykedtünk.

Egy együttes szakmai irányítása alatt különböző feladatokat látunk el: az együttesi próbák megszervezése, levezénylése; az együttes tréningezése, fejlesztése; már tanult táncok és koreográfiák szinten tartása; új táncanyagok megtanítása; új koreográfiák készítése; koreográfia zenék biztosítása; fellépésekre való felkészítés: színpadi kellékek, viseletek biztosítása.

Edzőtábor néptáncegyütteseknek Horányi Csaba és Horányi-Pirók Panka vezetésével – Intenzív Néptánc

Együttesi edzőtábor

Egy néptáncegyüttes évenkénti munkájában kiemelkedő szerepet tölt be az – általában nyáron megrendezett – edzőtábor. Itt kb. egy hétig folyamatosan együtt vagyunk, így nagyszerű lehetőség van a komoly szakmai munka mellett a közösség összekovácsolására is.

Ha ránk bíznád a feladatot, keress minket bizalommal!

Táncanyag betanítás néptáncegyütteseknek Horányi Csabával és Horányi-Pirók Pankával – Intenzív Néptánc

Táncanyag betanítás

Szívesen vállaljuk táncanyag(ok) betanítását néptáncegyütteseknek. Akár heti műhelymunka, intenzív párnapos összejövetel vagy edzőtábor keretén belül is sort keríthetünk a tánctanulásra.

A táncanyagot és a részleteket megbeszélés során egyeztetjük. Várjuk a megkereséseket!

Koreográfia készítés néptáncegyütteseknek Horányi Csabával és Horányi-Pirók Pankával – Intenzív Néptánc

Koreográfia készítés

Szívesen vállalunk koreográfia készítést és igény szerint betanítást néptáncegyütteseknek. Akár heti műhelymunka, intenzív párnapos összejövetel vagy edzőtábor keretén belül is sort keríthetünk a kitűzött célok megvalósítására.

A táncanyagot és a részleteket megbeszélés során egyeztetjük. Várjuk a megkereséseket!

Tetszik, amit csinálunk?

Ha szívesen részt vennél oktatásainkon, vagy szeretnél együttműködni velünk valamelyik szolgáltatásunk kapcsán, esetleg kérdésed merült fel, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! Hívásod, leveled várjuk szeretettel!

Vedd fel velünk a kapcsolatot